Potíže v ráji? Kate setřásla z ramene Williamovu ruku. Video se šíří jako lavina

19. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Twitter

Když jste členem britské královské rodině, ani jediný váš krok neunikne pozornosti veřejnosti. Nedávno se o tom přesvědčila také vévodkyně Kate (37) a její manžel princ William (37). Během vystoupení v televizi totiž vévodkyně setřásla ze svého ramena manželovu ruku způsobem, který naznačil manželské problémy. Nevinné gesto se nyní po internetu šíří jako lavina.

Britský princ William a jeho manželka Kate jsou často bráni jako ideál domácí pohody a vzor důstojného veřejného představitele. Během vysílání speciálního vánočního pořadu A Berry Royal Christmas se spisovatelkou Mary Berry však došlo k něčemu, co tisíce fanoušků přesvědčilo o opaku. Řeč těla slavného páru totiž jako by velmi jasně dávala najevo, že něco není tak, jak má.

Během rozhovoru položil princ své ženě ruku na rameno, ta se ale zcela automaticky odtáhla a bezděčně ji ze sebe setřásla. Jakoby říkala “Nesahej na mě!”. Nevinné gesto neuniklo pozornosti veřejnosti a lidé začali výstřižek z pořadu sdílet na sociálních sítích.

“Ten chlap jí něco udělal… O tom není pochyb,” zní například jeden z komentářů. “Kde je expertka na řeč těla královské rodiny Judy James, když ji potřebujeme?” ptá se další člověk. “Jak někdo říkal už před pár dny: to, jak se k sobě William a Kate chovají hodně připomíná Charlese a Dianu. Je to manželství z rozumu,” myslí si jiný.

Ať už za pohybem stálo cokoli, s jistotou to ví jen Kate sama. “Vaří pro tebe někdy William?” zeptala se jí Mary během krátkého rozhovoru. “Někdy ano. Je velmi dobrý ve snídaních. Na univerzitě vařil nejrůznější druhy jídel. Myslím, že se na mě tehdy snažil zapůsobit, Mary! Věci jako boloňskou omáčku a tak,” vzpomínala Kate.

Celebrity - další články

Doporučujeme