Před čtyřmi lety ji poranili dva psi. Následky má představitelka Vendulky z Básníků dodnes

8. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Eva Jeníčková (Zdroj: Profimedia)

Jsou to už čtyři roky, co herečku Evu Jeníčkovou povalili na zem dva psi. Herečka kvůli nehodě špatně chodí a nyní prosí o pomoc a shání peníze na náročnou a drahou léčbu. Přispět může každý ve veřejné sbírce. Informaci přinesl web CNN Prima News.

Evu Jeníčkovou, hvězdu filmu Sněženky a machři a představitelku Vendulky z Básníků povalili před čtyřmi roky dva američtí pitbulteriéři. Herečka si při pádu poranila vazy. Jak moc je její stav vážný, se ukázalo až po letech. „Utrhly se mi všechny tři hamstringy v zadní části nohy, které jsou spojené doslova jen drobounkou nití se spodní částí pánve,“ popsala.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Jenickova (@evickafinky)

Už jednou podstoupila náročnou operaci, stále není schopna na noze stát. Na její těžkou situaci upozornila její kamarádka na charitativní stránce Gofundme.com. Tam se snaží herečka vybrat peníze na náročnou a hlavně drahou léčbu. Ta by měla stát více než 1,2 milionu korun, zatím má něco okolo 100 tisíc korun.

Vždycky jsem měla pocit, že musím být soběstačná. Tohle mě ale naučilo, že se zraněními a nemocemi to není vždy možné. Učí vás to pokoře a vděku za lidi, kteří se o vás starají a pomáhají jakýmkoli způsobem,“ dodala Jeníčková.

Celebrity - další články

Doporučujeme