Předčasná puberta roztomilé princezničky. Charlotte je drzá na služebnictvo, Kate se chytá za hlavu

4. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Charlotte (Zdroj: ČTK)

Vévodkyně Kate s princem Williamem se vždy snažili dopřát svým dětem normální dětství. Nyní ale začínají mít starosti s šestiletou princeznou Charlotte. Ta byla vždycky pěkné kvítko, ale teď je podle britských médií drzá na služebnictvo. Ukazuje se, že to bude pěkné kvítko.

Sice jí je teprve šest let, ale už teď se o ní mluví jako o nejupovídanější, nejupřímnější a nejvíc nekompromisní člence britské královské rodiny. Řeč je o princezně Charlotte. Ostatně i vévodkyně Kate kdysi přiznala, že je to právě malá princezna, která doma velí.

Nicméně teď už to přestává být vtipné, protože princezna se s ničím nepáře už teď, a tak si lze jen těžko představit, jaké to bude, až bude Charlotte třeba v pubertě. Jednoduché to s ní nemá ani služebnictvo. To se ukázalo ostatně nedávno. Kate s Charlotte se zdravily s příznivci královské rodiny.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Princezna nesla malou kytici a asistentka vévodkyně jí chtěla pugét přidržet. Charlotte ale ucukla a rázně jí tak dala najevo, že ona si o těchto věcech bude rozhodovat sama podle sebe. “Charlotte je jednoznačně nejvzpurnější a nejvíc bezprostřední dítě Kate a Williama. Už teď má silnou osobnost. A jak bude dospívat, bude ještě sílit,” je přesvědčená expertka na britskou královskou rodinu Katie Nicholl. S malou dámou tak budou mít její rodiče asi větší starosti, než si mysleli.

Celebrity - další články

Doporučujeme