Princ Harry se opět vrací do Velké Británie. Usmíří rozezlené bratry milovaná matka?

24. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Princ Harry by měl v následujících dnech přicestovat do Velké Británie. Bude ale muset do desetidenní karantény, kterou stráví ve starém domě. Společně s bratrem Willamem odhalí sochu své matky, princezny Diany.

Cesty a názory vévody ze Sussexu jsou sice občas nevyzpytatelné, ale vzhledem k novým pravidlům v souvislosti s koronavirovou pandemii si královští experti myslí, že do Velké Británie princ přiletí během tohoto týdne. Bude to u příležitosti k nadcházejícímu výročí 60. narozenin jeho zesnulé matky.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Podle listu The Sun ale bude muset Harry do karantény ve Frogmore Cottage, kde před odchodem do USA žil s manželkou Meghan a synem Archiem. Ve venkovské sídlo nyní obývá princezna Eugenie a její manžel a syn. “Dům je rozdělen na dvě části, to znamená, že v jedné části se Harry bude moci izolovat, aniž by přišel do kontaktu se sestřenicí a její rodinou,” vysvětlil zdroj.

Stejná situace nastala i před pohřbem prince Phillipa. Smutné výročí stráví William a Harry pořádně rozhádáni. Oba si prý napíšou i svoje vlastní proslovy. To jen potvrdilo fakt, že během soukromého setkání po pohřbu milovaného dědečka toho moc nevyřešili.

Celebrity - další články

Doporučujeme