Princezna Charlotte je nejen krásná, ale zajímá se i o přírodu. Novými snímky všechny rozněžnila

10. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William s dětmi (Zdroj: ČTK)

Princeznička Charlotte roste do krásy. Potvrdila to nejnovější fotografie, kterou na svůj účet na Instagramu přidali vévodové z Cambridge. Charlotte je na ní vyfocena s motýlem v ruce. Kromě krásy má tak zřejmě i dobré srdce, které je nakloněno k přírodě.

Princezna Charlotte velice opatrně drží v dlaních babočku admirála a její rodiče k fotografii přidali i krátké představení organizace, která motýly chrání a v tuto chvíli je také po celé Velké Británii sčítá. To začalo už 16. července a skončilo v neděli. V roce 2016 se do akce zapojilo přes 36 tisíc dobrovolníků po celé zemi.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Letos to mohla být i malá princezna. “Rádi bychom sdíleli sdíleli tyto nádherné snímky babočky admirála a pavího oka ve spojení s iniciativou chránící motýly po celé Velké Británii. Butterfly Conservation nás povzbuzuje k tomu, abychom spočítali tato neuvěřitelná stvoření, která jsou nejen krásná, ale také velmi důležitá,” napsali vévodové na svůj Instgaram.

Dodali, že motýli jsou důležitou součástí ekosystému. A to nejen jako opylovači, ale v rámci potravinového řetězce. “Doufáme, že dokážeme porazit loňský celkový počet a motýlů bude ještě víc,” napsali ke snímku Kate s princem Williamem. I oni se každý rok do počítání motýlů zapojují.

Celebrity - další články

Doporučujeme