Princezna Charlotte slaví páté narozeniny. Podobu s královnou nezapře

2. května 2020·Celebrity·Karolína Stránská

Dcera vévodkyně Kate a vévody Williama princezna Charlotte slaví své páté narozeniny. U příležitosti oslavy zveřejnil oficiální profil Kensigtonského paláce na Instagramu nové fotky malé princezny. Ty, jako vždy, pořídila právě Kate.

Ruce ověšené taškami s potravinami a úsměv na tváři, tak byla zvěčněna Charlotte den před svými narozeninami. Je vidět, že je již od mala vedena k pomáhání ostatním. Spolu s rodiči totiž obešla seniory v okolí sídla, kde bydlí, a doručila jim potraviny, pro které si nyní starší občané dojít nemohou. Jak mnozí poznamenali v komentářích, malá Charlotte je velice podobná královně Alžbětě, když byla dítě.

Charlotte spolu se svými sourozenci doprovází své rodiče při každovečerním tleskání a děkování ve prospěch těch v první linii. Zdá se, že nyní se pustila i do balení a chystání potravin pro ty, kteří jsou odkázáni na pomoc druhých.

“Vévodkyně a vévoda z Cambridge jsou potěšeni, že s vámi mohou sdílet čtyři  nové fotografie princezny Charlotte v předvečer jejich pátých narozenin,” píše se u fotky na Instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme