První setkání s rodinou po pěti měsících. Jitka Nováčková přicestovala s dcerou do České republiky

18. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jitka Nováčková (Foto: ČTK)

Příjezd do České republiky nebyl pro modelku a youtuberku Jitku Nováčkovou vůbec jednoduchý. A to nejen z důvodů protikoronavirových opatření, ale i kvůli různých dokumentů, co musela mít její dcerka Leah. Všechno se ale povedlo a Jitka je zpátky doma.

Jelikož se nyní pětiměsíční Leah narodila v Řecku české mamince Jitce Nováčkové a finskému fotbalistovi Timu Sparvovi, bylo velmi složité vyřizování rodného listu a dalších dokumentů. Několikatýdenní běhání po všech možných úřadech dokumentovala modelka na svém Instagramu a opravdu jí to muselo stát hodně sil. Ale vyplatilo se, Leah má rodný list i cestovní pas, a tak mohla vycestovat ze země.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova)

Pět hodin jely holky společně na letiště do Athén a odtud přímým letem do Prahy. Pro holčičku to byl první let v životě, ale zvládla ho skvěle. “Asi tři minuty plakala, protože čekání a vzlétání v té připoutané poloze pro ni bylo dlouhé. No a po odpoutání se povedlo, že usnula skoro na celý let,” popsala modelka.

Nyní už jsou obě v České republice a čeká je seznamovačka po rodině a přátelích. “Jsme rozmazlováni rodinou, která mě vidí po tak dlouhé době a naši Leu úplně poprvé,” svěřila se Jitka. Ta ani nepočítala s tím, že by jela za svým partnerem do Skotska na fotbalové EURO 2021. Proto drží palce doma a fandí u televize. Už dříve se svěřila, že fandí, jak českým, tak finským barvám.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova)

Celebrity - další články

Doporučujeme