Rapeři Rytmus (42) a Marpo (33) se utkali v boxu: Byla to skákaná, stěžují si fanoušci

28. prosince 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram

Boxerský zápas dvou populárních raperů dlouho vyhlíželo mnoho obyvatel České i Slovenské republiky. Nakonec k němu došlo včera. Otakar Petřina známý jako Marpo a Patrik Vrbovský alias Rytmus spolu zápasili šest kol, než si Marpo odnesl titul vítěze. Mnoho fanoušků je však z dlouho očekávané události zklamaných. Šlo podle nich jen o peníze!

K zápasu v boxu vyzval Slovák Rytmus Českého rapera Marpa. Ten jako zkušený thajboxer výzvu přijal. A pro své utkání si vybrali skutečně neobvyklé místo – pražskou O2 arenu. Zájem mezi diváky byl tak velký, že bylo vyprodáno již dopředu.

“Chci poděkovat všem, co dnes dorazili, nebo to sledovali u TV. Před 2 měsíci jsem utrpěl při sparringu zlomeninu 4 žeber, že to ve finále vypadalo, jestli vůbec nastoupím. Zvládnul jsem to. Za což jsem rád. 1, 2,3 kolo probíhalo jak jsem chtěl. Samozřejmě jsem si spletl, že 3 počítání a konec 🙂 ale ve 3. kole ,jelikož jsem z tréninků měl už načatou zadní ruku, jsem myslel, že po jednom z úderů mám zlomenou ruku, takže se mi pak už velmi špatně boxovalo. Ale i přes tu bolest jsem to dotáhl do vítěznýho konce. Děkuju celýmu teamu,” napsal po zápase Marpo na Instagram a zveřejnil i snímek zraněné ruky.

Poražený Rytmus byl o mnoho stručnější. “Respekt a děkuji,” napsal jen. Zato fanoušci měli hodně co říct. “Do druhého kola jsem věřil, že je to real… Pak asi ale někdo zavelel a stala se z toho skákaná v ringu… On je teď vítěz, on se bude teď prsit, jak to těch 6 kol ustál a vstal ze země… Škoda… Měl ses vy*rat na prachy a udělat to pro svou čest. Nevěřím totiž tomu, že ti ve 3. kole došly síly, i když chápu, že to p*del fakt není, skákat tam 18 minut… Aspoň že jsi to oficiálně vyhrál, že to on říct nemůže,” napsal například jeden z nich Marpovi.

“Jsem šťastná. Vyhrál to člověk se ctí a respektem k ostatním. Nemusel ze sebe něco dělat… Sám věděl, co je v něm. Rytmus to už potřeboval. Už byl hodně pyšný, a to jsem ho měla dřív hodně ráda. Věřila jsem ti. Paťo, pýcha a love ti nepomůžou v boxu,” vzkázala další diskutující oběma raperům.

Podpory se však dostalo i poraženému Rytmusovi. “Super výkon, Paťo! Opět jsi ukázal, že se má bojovat do posledního dechu. I když výhra patří Marpovi, u nás jsi vítězem i ty! Stále největší bojovník u mě,” vyjádřila svůj názor fanynka Rytmuse a ostatní jí dali za pravdu.

Fanoušky, kteří si podívanou na rozdíl od kritiků užili, může těšit, že možná nešlo o poslední zápas tohoto typu. Vítěze Marpa totiž po utkání vyzval Karlos Vémola.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme