Romana z Mostu! má novou roli: Ve kterém seriálu ji diváci uvidí?

28. února 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

Seriál Most! byl divácky velmi úspěšný a mnoho herců se díky němu zapsalo do povědomí veřejnosti. Jednou z nich je i Dominika Býmová (31), která  si střihla roli servírky Romany z restaurace Severka. Herečka prozradila, že po skončení minisérie o práci nouzi nemá.

Dominika Býmová není před kamerou žádný nováček. Diváci ji mohli vidět například v seriálu Rapl, Modrý kód, Kapitán Exner nebo v Ordinaci v růžové zahradě. Jen málokterá role jí však udělala takovou službu, jako právě Romana z populárního Mostu!.

Pokud patříte mezi fanoušky sympatické brunetky, rozhodně nemusíte smutnit, že osmidílná minisérie již skončila. Herečka totiž prozradila, že se bude pravidelně objevovat v seriálu Krejzovi. A její role bude pořádně dramatická!

“Hraju novou postavu Táňu Rosákovou, která zastoupí Danku Krejzovou v rádiu Best, a usídlí se tak na chvíli v té rádiové partě. Nebude to jen epizodní role, ale budu tam bojovat o své místo na slunci,” uvedla Býmová v rozhovoru pro server eXtra.cz. Natáčení nového projektu si prý herečka velmi užívá.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme