Ryan Reynolds si vystřelil z manželky. V den narozenin zveřejnil její nejhorší fotky

27. srpna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Pokud si ve vašem vztahu ze sebe neumíte udělat legraci, časem vám to pravděpodobně začne skřípat. Herec Ryan Reynolds a herečka Blake Lively jsou živoucím důkazem toho, že láska kvete, i když si z vás váš partner neustále střílí.

Pro ty, kdo se pohybují ve světě sociálních sítí, není překvapením, že se herec Ryan Reynolds rozhodl na narozeniny své manželky provést jeden ze svých vtípků. Je u nich už totiž tradicí, že své manželce obvykle přeje prostřednictvím fotek, na kterých je pouze on, nebo na kterých svou ženu ořízl. Je to právě tento smysl pro humor, který z nich dělá světem milovaný pár.

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Když tedy nedávno oslavila herečka narozeniny, Ryan Reynolds si nenechal ujít příležitost, jak si “zatrollit”. Když na Facebooku či Instagramu přejeme někomu blízkému k narozeninám, obvykle zveřejňujeme krásné fotky krásných okamžiků, které jsme s nimi zažili. To je ale pro Reynoldse nuda. Ten zapátral v rodinném archivu a vyhrabal snímky, na kterých je Blake Lively rozmazaná, má na nich zavřené oči, či je zachycena v nelichotivé póze. Celou galerii však doplňuje přání k narozeninám a také fotka těhotné Lively. Ta totiž v říjnu přivede na svět třetí dítě.

Jak však někteří fanoušci v komentářích poznamenali i po shlédnutí galerie: “Na světě neexistuje ošklivá fotka Blake.” 

Celebrity - další články

Doporučujeme