Rychlých vnoučat stále přibývá. Představitel Čestmíra Mázla se těší ze čtvrtého

14. února 2022·Celebrity·Redakce

Petr Rychlý, Ondřej Rychlý (Foto: Profimedia)

Herec Petr Rychlý, kterého všichni znají především jako Čestmíra Mázla z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě, má důvod k oslavám. Na svém instagramu totiž oznámil, že díky svému synovi Ondrovi, má již čtvrtého vnoučka.

Petr Rychlý na to sice nevypadá, ale je to děda, a to dokonce už čtyř vnoučat. O víkendu zveřejnil fotku svého prostředního syna Ondřeje a celé jeho rodinky, ke které napsal: “Tak díky Tereze a Ondřejovi jsem čtyřnásobný děda. Vítej na světě, Františko,” a tím i prozradil jméno miminka.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Rychly (@petr_rychly)

Na fotce s nimi je i Petrův další vnouček, a tím je Tobiáš, který se narodil v roce 2018. Další dvě vnoučata jsou od jeho nejstaršího syna Matěje. Ten je otcem malé Laury a Alfréda. Herec má celkem tři syny, takže je dost možné, že tím počet jeho vnoučat ještě nekončí.

A ke gratulacím v komentáři se přidali sledující jak z řad fanoušků, tak jeho hereckých kolegů. “Jééé, Petře, moc moc gratuluji! Moje maminka i babička jsou Františky. Ať má krásný láskyplný život,” popřála mu Michaela Badinková, která ho v současné chvíli oplakává na televizních obrazovkách coby jeho seriálová manželka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme