Rytmus a Jasmina Alagič si řekli své ano! Pohádková veselka se konala na zámku

19. května 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / jasmina_alagic; rytmusking

Raper Patrik Vrbovský alias Rytmus (42) a moderátorka Jasmina Alagič (29) patří mezi nejsledovanější páry českého a slovenského showbussinesu. Není proto žádný div, že jejich veselka se konala skutečně ve velkém stylu. Dvojice si své ano řekla během obřadu probíhajícího od 17 hodin v sobotu na zámku v Pezinku.

Ačkoli si dvojice obvykle potrpí na zachování svého soukromí, tentokrát udělali malou výjimku a oba sdíleli jednu fotografii ze svého velkého dne na sociálních sítích. “Můj milovaný manželi, miluji Tě a děkuji Bohu za tento moment. Jasmina Alagič Vrbovská,”napsala těhotná moderátorka k fotografii, na které se k sobě dvojice tiskne obličeji.

View this post on Instagram

Môj milovaný manžel ľúbim Ťa a ďakujem Bohu za tento moment?❤️ Jasmina Alagič Vrbovská #love

A post shared by Jasmina Alagič (@jasmina_alagic) on

O své štěstí se s fanoušky podělil i raper Rytmus. “Moment, na který jsem čekal celý život,” napsal stručně ke snímku, který zachycuje usměvavé novomanžele pod deštěm z konfet.

View this post on Instagram

Moment na ktorý som čakal celý život ❤️

A post shared by @ rytmusking on

Ačkoli se raperovo vyjádření může zdát poměrně stručné, své ve skutečnosti řekl již před svatbou. 18. května sdílel snímek sebe a své partnerky, který překrývala reklama na jeho blížící se koncert.

“Naše úplně první fotka. Napsal bych něco velmi osobního a dlouhého, ale zkusím to v krátkosti. Mám pocit, že za poslední rok žiji v nějaké pohádce. Žena, která mi změnila život jedním nevinným setkáním. Stačilo pár sekund a věděl jsem, že můj život už nebude jako před tím. Zažívám něco silného, co mě změnilo a denně je to silnější a silnější. Možná mi neuvěříte, ale věděl jsem, že ten nahoře to tak zařídí, abych potkal ženu a do sekundy budu cítit, že toto je žena mého života a máma našich dětí,” napsal ke snímku hudebník.

View this post on Instagram

Naša úplne prvá fotka. Napísal by som niečo velmi osobné a dlhé, ale skúsim v krátkosti. Mám pocit, že za posledný rok žijem v nejakej rozprávke. Žena, ktorá mi zmenila život jedným nevinným stretnutím. Stačilo pár sekúnd a vedel som, že moj život už nebude ako pred tým. Zažívam niečo silné, čo ma zmenilo a denne to silnie viac a viac. Možno mi neuveríte, ale vedel som, že ten hore to tak zariadi, aby som stretol ženu a do sekundy budem cítiť, že toto je žena mojho života a mama našich detí. #MilujemŽivot #MilujemBudovaťPlnohodnotnyŽivot #VytvorSiRodinuKedBudesPripraveny

A post shared by @ rytmusking on

Celebrity - další články

Doporučujeme