Schyluje se k svatbě? Herečka Bára Mottlová se rozpovídala o svém vztahu

10. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Bára Mottlová, David Pleva (Zdroj: Profimedia)

Herečka a zpěvačka Bára Mottlová je už přes rok šťastně zadaná. Vztah s finalistou Muže roku Davidem Plevou si natolik užívá, že dokonce po dlouhých letech opustila Prahu a přestěhovala se za ním do Teplic. Schyluje se k svatbě?

O rodině prý pohledný pár již mluví a nyní přešla řeč na svatbu. Dvojice totiž získala zakázku na nafocení svatebních fotek, takže si celý ten proces vyzkoušela tak trochu nanečisto. „Nafotili jsme s mým Davídkem pictorial svatebních fotek,“ prozradila s nadšením Bára. Ta je ze svého partnera přímo nadšená. Pokaždé, když se jí novináři ptají na Davida, herečka přímo září a pěje na něj nekonečnou chválu. Na skutečnou svatbu to ale zatím nevypadá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Barbora Mottlová (@barbora_mottlova)

„Fotografka Zdeňka Sojková nás oslovila, jestli bychom nechtěli nafotit takové netradiční svatební fotky. A protože i naše svatba někdy v budoucnu bude určitě taky asi dost jiná, šli jsme do toho,“ rozpovídala se Mottlová a pokračovala: „Chodíme teď spolu asi rok a půl a řešíme aktuálně nové společné bydlení a mluvíme o plánech na rodinu.“

Báru Mottlovou jste mohli vidět v nejrůznějších seriálech a filmech, jako například Bastardi, Jak přežít svého muže, Extraktoři nebo Po hlavě, ale také třeba slyšet její hlas na různých vystoupeních. V poslední době se věnuje hlavně modelingu, ve kterém není nováčkem ani její partner David Pleva. Společné fotografie si můžete prohlédnout na jejím instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme