Šéfkuchař Radek Kašpárek končí s kulinářskou show. Nezvládl bych to, řekl

3. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Radek Kašpárek. (Foto: Profimedia)

Velká rána pro všechny milovníky kulinářské show Souboj na talíři. Jeden z šéfkuchařů už nebude součástí tohoto oblíbeného pořadu. Jan Punčochář a Přemek Forejt budou letos ochutnávat jídla napříč republikou bez Radka Kašpárka.

Známé kuchařské trio Radek Kašpárek, Přemek ForejtJan Punčochář se musí rozdělit. Spolu tvoří nerozlučnou trojku jako porotcové Masterchef Česko, ale kvůli pracovním povinnostem a zdravotním komplikacím odmítl jeden z nich další působení v projektu Souboj na talíři.

Zvažoval jsem to, ale časově bych to nezvládl, protože finišuju s přípravou nového podniku. Momentálně si nedokážu představit, že bych jezdil po republice, byl na telefonu a hasil nějaké průšvihy na stavbě a podobně. Samozřejmě mě kluci přemlouvali, ale nakonec jsem se rozhodl takhle. Oni to urvou sami,” uvedl podle deníku Blesk důvody k odchodu sám šéfkuchař.

Místo Kašpárka hvězdný host

Nově tak bude v každé epizodě Souboje na talíři nějaký hvězdný host, který vezme kuchaře do oblíbeného podniku. Diváci nebudou podle serveru TV Guru ani ochuzeni o souboj ve vaření. Jediný rozdíl bude v tom, že výzvu zadá právě host. Postupně se tak v pořadu vystřídá Aleš Háma, Ewa Farna, Robert Mikluš nebo Matěj Ruppert.

A kam ve třetí řadě Přemek Forejt s Honzou Punčochářem zavítají? Těšit se můžete například na Český Krumlov, okolí Humpolce, Uherské Hradiště či Beskydy.

Celebrity - další články

Doporučujeme