Slávek Boura čelí obvinění z pašování drog: Hrozí mu až 18 let za mřížemi

15. prosince 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Na snímku Slávek Boura.

Někdejší výrazná osobnost televize Nova, moderátor Slávek Boura (54) čelí velmi závažnému obvinění. Kvůli obchodu s narkotiky a pašování tvrdých drog mu totiž hrozí až 18 let za mřížemi. Sám Boura trvá na své nevině. 

“Je to pro mě absurdní věc. Já, kterej bojuju celej život proti drogám! Přijde mi to jako černý humor,” uvedl Boura v rozhovoru pro Blesk. jeho tvář si nejspíš pamatujete z pořadů jako Rande či Snídaně s novou.

Při cestě do Austrálie a na Nový Zéland měl v kufru údajně mít až 20 kilogramů drog. To on ostře popírá. Vyšetřovatelé podle něj nemají přímé důkazy, pouze teorie.

Slávek Boura podle nich měl být zapletený do složité sítě, kterou v Česku řídil občan Vietnamu. Společnými silami pak z České republiky rozváželi tvrdé drogy do Austrálie a na Nový Zéland. Jednat se mělo zejména o kokain, heroin a pervitin.

A jak se do případu zapletl právě slavný moderátor? „To je podle mého názoru zcela jednoduché. Jeden můj známý z toho byl obviněný, a protože mi zabezpečoval cesty do zahraničí v rámci zjišťování věcí kolem nové cestovní kanceláře, tak jsem do košíčku s těma lidma spadl taky,“  prozradil deníku.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme