Součástí muzikálu s písněmi Karla Gotta bude zpěvákem namalovaný obraz!

22. září 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Obraz namalovaný Karlem Gottem bude součástí muzikálu Čas růží, jehož autorem je herec, zpěvák a producent Sagvan Tofi. Premiéra muzikálu s písněmi známými v podání Českého slavíka proběhne 9. března v pražském Hudebním divadle Karlín.

Osoby a obsazení budou známy po druhém kole castingu na přelomu října a listopadu. Gott v muzikálu také působí v roli supervizora.

“Když v muzikálu nemám roli ani zpěváka, herce nebo tanečníka, což mě mrzí nejvíce, tak jsem dostal za úkol namalovat obraz, který bude hrát v příběhu svoji roli a bude vidět na scéně. Čekám, jaké budou zvolené kostýmy, abych věděl, jak mám ženu na obraze obléci,” řekl Gott.

Režisérem představení bude Petr Novotný. Hudebního dohledu nad muzikálem se ujal Ondřej Soukup. “Při práci na scénářem jsem si uvědomil, že bez písní Karla Gotta by v mém životě byla velká díra,” uvedl režisér Novotný.

Muzikál Čas růží je postavený na motivech Slavíkových písní, nejde ale o jeho životopis. “Chtěl jsem vytvořit zcela nový příběh, který prozatím zůstane veřejnosti utajen. Myslím si ale, že si v něm diváci a posluchači určité paralely s životem našeho legendárního zpěváka najdou,” uvedl Tofi, který stojí za divácky úspěšným muzikálem Děti ráje.

FOTO: Karel Gott opět vyrazil do společnosti! Čí koncert navštívil?

Karel Gott během několika hodin vyprodal svůj comebackový koncert!

Poslechněte si

Celebrity - další články

Doporučujeme