Spisovatelka Meghan. Vévodkyně chystá knihu o zvláštním vztahu mezi Harrym a Archiem

5. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ Harry, Meghan Markle a Archie (Foto: ČTK)

Z herečky spisovatelkou. Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle se rozhodla, že napíše dětskou knížku o zvláštním vztahu prince Harryho a jejich syna Archieho. Základem díla se stala báseň, kterou vévodkyně napsala pro své dva nejbližší.

Knížka s názvem The Bench (Lavička) je určena pro děti ve věku od tří do sedmi let a vyjde 8. června. Vévodkyně ze Sussexu uvedla, že knihu ilustroval Christian Robinson, který “nakreslil krásné akvarelové ilustrace, které zachycují teplo, radost a pohodlí vztahu mezi otci a syny.” Doufá, že příběh, který se stal hlavní inspirací knihy, bude rezonovat v srdci každého rodiče.

Kromě klasické knihy se chystá i vydání audioknihy. Nakladatelství Penguin Random House, které knihu vydává o Meghan napsalo, že se jedná o “matku, manželku, feministku a aktivistku, která žije ve svém domě v Kalifornii s rodinou a dvěma psy.” Rovněž uvedlo, že “debut vévodkyně dojemně zachycuje vyvíjející vztah mezi otcem a synem, jak ho vidí matka a jak se v moderní rodině vyjadřuje láska.”

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Čtenáři se dočkají popisu cenných okamžiků, které spolu otec a syn mohou prožívat. Vévodkyně uvedla, že hlavní inspirací jí byla báseň, kterou napsala pro Harryho na Den otců v loňském roce. “Doufám, že kniha bude rezonovat s každou rodinu, bez ohledu na její postavení na veřejnosti, stejně jako tomu bylo u nás,” svěřila se Meghan. Přestože The Bench je první Meghaninou knihou se psaním už nějaké zkušenosti má. Ještě než se stala manželkou britského prince psala si blog o životním stylu The Tig, který podle svých slov naprosto milovala. Zrušila ho těsně poté, co začala chodit s Harrym.

Celebrity - další články

Doporučujeme