StarDance již zná vítěze! První místo obsadil Jiří Dvořák

15. prosince 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / jiridvorak007; stardancecz

Osmá řada soutěže StarDance aneb Když hvězdy tančí už zná své vítěze! Jsou jimi Jiří Dvořák (51) s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou (27). Dvojice si získala nejvíce fanoušků a okouzlila i odbornou porotu. 

A je to tady, osmá řada oblíbené taneční soutěže je u konce. Zvítězit ovšem mohl jen jeden pár, a tím se stal právě Dvořák s Návorkovou. Na krásném druhém místě skončila herečka Pavla Tomicová (56) s Markem Dědíkem (35) a na třetím potom moderní pětibojař a olympijský vítěz David Svoboda (33) s Veronikou Lálovou (27).

“Nemám připravenou žádnou řeč, protože jsem byl stoprocentně přesvědčenej, že to vyhraje Pavla,” reagoval na vyhlášení výsledků Dvořák. Poděkoval mimo jiné dceři, která ho prý přesvědčila, aby přijal nabídku na účast v pořadu. Své partnerce Návorkové, která se letos k profesionálním tanečníkům ve StarDance přidala vůbec poprvé, složil poklonu za “neuvěřitelnou energii a pokoru”. Dojatá Návorková vítězství oplakala.

Všechny páry tančili jeden latinskoamerický a jeden standardní tanec, jeden tanec podle vlastní volby a na závěr předvedli freestyle.

“Bylo to fantastické, krásné,” pochválila porotkyně Tatiana Drexler Dvořáka s partnerkou poté, co se chopili prvního tance večera a předvedli krásný jive.

“Já se vám skláním, já nevím, jestli bych vydržela tolik jako vy. Z nuly na sto. A Marek je nejlepší partner, jakého jste mohla dostat,” pochválila Drexler i výkon Tomicové po freestylu. A pozitivní kritiky si po freestylovém vystoupení vyslechli i Svoboda s Lálovou. “Každý jednotlivý pohyb jsem vám věřil,” přiznal Václav Kuneš.

V posledních dnech se přitom hodně diskutovalo o Dvořákově taneční minulosti – společenským tancům se totiž věnoval závodně. Někteří kritici proto tvrdili, že by v soutěži neměl vůbec účinkovat. Jak je však vidět, diváci byli opačného názoru.

View this post on Instagram

Učím se Rumbu…?

A post shared by JiriDvorak (@jiridvorak007) on

Celebrity - další články

Doporučujeme