Stejně krásná jako maminka Kate. Podívejte se, jak budou vypadat malé princezny, až z nich budou velké holky

30. června 2022·Celebrity·Redakce

Princezna Charlotte. (Zdroj: Profimedia)

Jak budou jednou v dospělosti vypadat britská princezna Charlotte nebo španělská infantka Leonor? Tuto otázku si klade mnoho lidí. Grafici z magazínu Hallo Magazine se proto rozhodli dát na tuto otázku alespoň částečnou odpověď.

Nejen Charlotte, ale i kněžna Leonor, která je domnělou dědičkou španělského trůnu nebo o dva roky mladší infantka Sofie, která svou starší sestru následuje v linii nástupnictví na trůn. Právě to jsou dívky, které se ve videu, které grafici vytvořili objeví. Nechybí ani princezna Gabriella Monacká či švédská princezna Estelle.

View this post on Instagram

A post shared by Bright Side (@brightside.official)

Proměna princezny Charlotte na sebe ale strhává tu největší pozornost. Princezna je velmi podobná své mamince Kate. Obě jsou módní ikony. Cokoliv na sebe oblečou, se okamžitě stane v britských obchodech hitem a do pár minut mizí oblečení z pultů. Tento jev má dokonce v království své pojmenování. Říká se mu “Charlottin efekt”.

Princezna je navíc velmi akční a společenské dítě. Miluje gymnastiku, tanec a zvířata. Odmalička trénuje jízdu na koni a věnuje se i zahradničení. Učí se španělsky a velmi ráda pomáhá své mamince v kuchyni. Kate s princem Williamem vedou všechny své děti – nejstaršího George, prostřední Charlotte i nejmenší Louise – k tomu, aby měly, co nejvíc normální dětství. A vypadá to, že se jim to docela dobře daří.

O domnělé dědičce španělského trůnu Leonor se u nás moc nepíše, a je to škoda. Ve své domovině platí společně s maminkou Letizií za módní ikony. Korunní princezna oslaví v říjnu sedmnácté narozeniny a nyní studuje ve Velké Británii United World Collage ve Walesu. Jedná se o velmi prestižní školu, ale princezna na ni byla přijata bez protekce a celé přijímací řízení proběhlo v anonymitě. Až nastoupí na trůn, stane se první španělskou královnou od roku 1870, kdy abdikovala Isabela II. Jejím velkým koníčkem je lyžování, které sdílí společně s otcem, králem Filipem VI. Španělským.

Celebrity - další články

Doporučujeme