To už stačí! Královské děti Charlotte a Louis pobavily během oslav celý svět

3. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

George, Louis a Charlotte (Zdroj: Profimedia)

Královna Alžběta II. slaví platinové jubileum své vlády, na trůnu sedí už neskutečných 70 let. Ve čtvrtek začaly oslavy, v rámci kterých se uskutečnila i přehlídka Trooping The Colours. A princezna Charlotte se postarala o pořádné pozdvižení. Informaci přinesl Daily Mail.

Pravnoučata královna Alžběty II. princ George, princezna Charlotte a princ Louis samozřejmě nemohly chybět na velkolepých oslavách ku příležitosti jejího jubilea. Do kočáru usedly se svou maminkou, Kate Middleton a manželkou jejich dědy, vévodkyní Camillou. Společně vyrazili na přehlídku Trooping the Colours.

View this post on Instagram

A post shared by Royal_Kids (@royal_kiddos)

Všem to moc slušelo. Charlottka si na sebe vzala modré šaty, Louis námořnický oblek a George jako velký kluk modrý oblek a kravatu. Všechny děti si evidentně pozornost davů užívali. Na všechny mávali a usmívali se. Jenže Charlotte v jednu chvíli usoudila, že mávání už bylo dost a stejně jako George i ona dala ruku dolů. To malý Louis mával vesele dál. Charlotte jako velká ségra zasáhla a ruku mu dala dolů.

To ale nepomohlo, a tak Louis dostala po ruce podruhé. George se do rozmíšky sourozenců nezapojoval a jen přihlížel. Podle odborníka na odezírání ze rtů, byly děti z akce naprosto unešené a líbilo se jim, kolik lidí se přišlo podívat. „Podívejte se na ty barvy a všechny vlajky! To je úžasné, podívejte se na všechny ty lidi,“ řekla prý svým dětem vévodkyně Kate.

View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

Louis byl nadšený i z následného přeletu stíhaček RAF. Na přelet koukal často s otevřenou pusou a neustále něco vykládal buď své mamince nebo prababičce. Kate ho vždycky něžně polaskala ve vlasech. Louis si často i zacpával uši, zřejmě na něj byl hluk opravdu velký. A samozřejmě nezapomněl mávat. Náklonnost davů si umí patřičně užít.

Celebrity - další články

Doporučujeme