Synové Ester Janečkové vyletěli z hnízda. Moderátorka jejich odchod těžce nesla

14. ledna 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Ester Janečková s rodinou. (Foto: se souhlasem E. Janečková)

Každý rodič si musí projít fází, kdy děti vyrostou, postaví se na vlastní nohy a opustí zázemí teplého domácího hnízdečka. Své o tom ví moderátorka pořadu Sama Doma Ester Janečková. Synové Cyril (23) a Krištof (26) si už žijí vlastnimi životy. Maminka jejich odloučení nesla těžce. Informoval o tom deník Blesk.

“Nebylo to dobré období,” vzpomínala pro deník Blesk Janečková. Z chlapců už jsou dospělí muži, kteří mají partnerky. Odchod jednoho ze synů, moderátorka přirovnala k bolestem při porodu. “Když odcházel mladší syn, tak to bylo podobné jako porodní bolesti. Asi týden mě ukrutně bolelo břicho, jako kdyby mi někdo rval pupeční šňůru,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Ester Janečková (@esterjaneckova)

Také pro syna Cyrila to nebylo jednoduché. “Navíc v té době musel opustit i svou lásku, protože na rok jel studovat do zahraničí. On byl nešťastný a já ještě víc,” řekla Ester deníku. Ta má doma ještě jedenáctiletou dceru Sáru. Její odchod si nechce ani představit. “Nevím, jak to zvládnu. Na druhou stranu jsem ráda, že děti postupně vylétávají z hnízda a jsou z nich slušní lidé,” uvedla.

Obě děti se naštěstí neodstěhovaly daleko. Ester už teď ale ví, že jakmile s manželem osamotní, tak se společně vrhnou na jachting, který oba milují. “Budeme se plavit po různých koutech a postupně nabírat své děti, vnoučata,” dodala Blesku moderátorka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme