Tajný tunel z paláce do místního baru? Manžel princezny Eugenie prozradil velké tajemství královské rodiny

21. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Eugenie a její manžel Jack Brooksbank (Foto: ČTK)

Jack Brooksbank, manžel princezny Eugenie se před novináři z deníků The Daily Mail a The Sun podřekl o tajném tunelu, který vede ze Svatojakubského paláce do koktejlového baru v hotelu Dukes. Sem utíká královská rodina za zábavou.

Královská rodina musí Jacka Brooksbanka zbožňovat. Manžel princezny Eugenie se jednou podřekl novinářům, takže o tajném podzemním tunelu do hotelového baru druhý den věděla celá Velká Británie. „Nikdy jsem ho nepoužil, ale láká mě to,“ řekl Jack na večírku v Kensingtonu, který byl sponzorován tequilou Casamigos, ve které má finanční podíl.

O tom, že královská rodina má tajné tunely, kterým se dostává na tajná rande, divoké večírky nebo unikají z nudných společenských akcí, se v Londýně mluví už celá staletí. Nikdy se ale nenašel žádný důkaz, nikdo o tom veřejně nemluvil. Svatojakubský palác (St. James‘ Palace) byl vybudovaný kousek od Buckinghamského paláce v roce 1531 a oficiálně patří královně.

Je londýnským sídlem její dcery, princezny Anny a na podzim roku 2017 v něm bydlela i princezna Eugenie. Tak se o něm dozvěděl zřejmě její manžel. Hotel Dukes, ve kterém se bar nachází, je ve stejné ulici jako palác a je to velmi luxusní podnik. Byl postaven v roce 1908 a dveře si v něm podávají celebrity, královská rodina i politici.

Tajný tunel by jednou mohla vyzkoušet i veřejnost. Jestliže princ Charles usedne na trůn, má v plánu nechat si v Buckinghamském paláci jen malý byt a zbytek otevřít pro veřejnost. Přemýšlí, že to udělá i s dalšími hrady a zámky, které rodina vlastní. A to, aby monarchové neměli tak velké výdaje z veřejných peněz.

Celebrity - další články

Doporučujeme