Takhle vypadá filmový pár z Indiana Jonese po 40 letech. Ford a Allen stárnou s grácií

6. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Indiana Jones. (Foto: Profimedia)

Už je to nějaký ten pátek, co se na filmových plátnech objevil první film ze série Indiana Jones. Hlavní hrdina, kterého ztvárnil Harrison Ford, se rázem stal idolem mnoha ženských srdcí. Pojďme se podívat, jak po 41 letech od prvního dílu vypadá ikonický filmový pár. Informoval o tom server Extra.cz.

Harrison Ford 13. července sice oslavil 80. narozeniny, ale dá se říct, že herec zraje jako víno. Na hlavě už má sice více než jeden vlas šedivý, ale pořád je to obrovský fešák. Herec má za sebou natáčení již čtyř dílů Indiana Jonese a údajně pátý je na cestě, do kin by měl jít v roce 2023. O čem bude se filmaři snaží zatím tajit.

View this post on Instagram

A post shared by El Cable TV (@elcabletv)

Karen Allen (70) je známá jako nádherná přítelkyně Indiana Jonese. I ona na svůj věk vypadá dobře a dá se říct, že stárne s grácií. Sama se snaží držet v ústraní a své soukromí si střeží. Když se ale objeví ve společnosti, tak všechno kolem sebe doslova rozzáří. Snímek natáčela v době, kdy jí bylo jen 29 let. Bohužel poté se už žádné velké role nedočkala.

View this post on Instagram

A post shared by Karen Allen (@karenallenofficial)

Pátého dílu se ujal režisér James Mangolda. Původně sice měl snímek režírovat Steven Spielberg, ale ten v únoru 2020 podle zahraničních médií odstoupil z důvodu, že série potřebuje pohled nové generace. Bude tak jen producentem. Indiana Jones by měl na stříbrná plátna doputovat v červnu příštího roku.

View this post on Instagram

A post shared by Karen Allen (@karenallenofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme