Takovou roli Marek Lambora nečekal. Koho si zahraje v příštím seriálu?

1. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Marek Lambora (Foto se souhlasem Marka Lambory)

Sympatickým podnikatelům odzvonilo. Marek Lambora, kterého si všichni zamilovali jako charismatického Janka ze Slunečné, nebo jako prince z pohádky Princezna zakletá v čase, si vyzkouší něco zcela jiného. V první chvíli si myslel, že se jedná o žert. S informací přišel web Super.cz.

Prima natáčí nový seriál, ve kterém se mimo jiné objeví i velice oblíbený mladý herec Marek Lambora. Tomu se nejspíš jen tak nestane, aby byl zaškatulkován do jednoho typu role. Přestože má veškeré preference k tomu, aby hrál kladné a sympatické fešáky, kterým budou ženy ležet u nohou, jak tomu bylo například v seriálu Slunečná, Marek se nebojí výzvy a kývl na nabídku zahrát si někoho úplně jiného.

Čeká ho role kněze. “V okamžiku, kdy jsem dostal nabídku hrát roli kněze, jsem to bral jako dobrý vtip,” přiznává Lambora. Scénář ho ale zaujal. “Je to velmi netradiční postava, která má své velmi zajímavé, temné stránky,” prozradil. Jak se s tímto úkolem popere, uvidíme již brzy.

Čeká nás osmidílná série Půlnoční zpověď, která přinese psychologický příběh zasazený do černé komedie. Hlavní postavou seriálu bude vztahová terapeutka, kterou ztvární Markéta Plánková a její seriálový bratr Marek Lambora. Vedle nich se diváci mohou těšit na Sabinu Laurinovou, Martina Zounara, Chantal Poullain, Marka Taclíka, Jiřího Dvořáka, Danu Morávkovou a spoustu dalších.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme