Těhotenství Meghan Markle: Co kvůli protokolu nesmí nosit?

5. listopadu 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / kensingtonroyal

Většina maminek v očekávání dává s postupujícím těhotenstvím stále častěji přednost pohodlí před případnou elegancí. Prim získávají legíny, tepláky nebo pružné těhotenské kalhoty. Na podobné oděvy si však vévodkyně Meghan Markle (36) bude muset nechat zajít chuť. Přísný královský protokol jí totiž předepisuje něco úplně jiného.

Možná jste si už všimli, co během svých tří těhotenství nosila vévodkyně Kate Middleton (36). Do společnosti volila převážně šaty, a to zdaleka ne klasického těhotenského střihu. Až se mnohdy zdálo, že se své bříško snaží skrýt. Právě to nyní někteří fanoušci vyčítají i Meghan, která je v současnosti ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Její bříško už se pod oblečením nápadně rýsuje, vévodkyně ho však stále mačká v těsných modelech, jako by šlo jen o nafouknutí od oběda. Potíž je v tom, že jí ani nic jiného nezbývá. Od chvíle, kdy se Meghan Markle stala členkou britské královské rodiny, musí dodržovat královský protokol. A ten jí striktně předepisuje, co musí a nesmí nosit.

Naprosto vyloučeny jsou tmavé nebo výrazné barvy laků na nehty, nahé nohy bez punčoch, cokoli, co odhaluje ramena a oficiálně zakázané jsou i kalhotové kostýmy. Vévodkyně zkrátka musí vyznávat tradiční eleganci a vždy být naprosto perfektně upravená. A to ať už je těhotná, nebo není.

Může proto zapomenout na pružné mateřské kalhoty i jiné varianty pohodlného oblečení. Své nohy bude muset i v devátém měsíci trápit ve vysokých podpatcích a na veřejnosti oslňovat ve stylových šatech. Jak již dnes víme, Kate tato pravidla striktně dodržovala. Jestli v jejích šlépějích půjde i Meghan, to se však teprve budeme muset nechat překvapit.

Celebrity - další články

Doporučujeme