Těhotná Monika Bagárová jen září. Takhle se těší na svou holčičku

18. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Foto: Monika Bagárová / Instagram

Teprve přede dvěma měsíci oznámila, že čeká své první miminko, a už se pořádně zakulacuje. Rodina zpěvačky Moniky Bagárové (25) a zápasníka MMA Makhmuda Muradova (30) se každou chvíli rozroste. Nastávající maminka si těhotenství náležitě užívá a své fanoušky nenechává v ničem pozadu. Na svatého Valentýna dokonce prozradila, že čeká holčičku. 

Pro zpěvačku Moniku Bagárovou začala nová dekáda opravdu dobře. Někdejší účastnice soutěže SuperStar se stala porotkyní a co nevidět na světě přivítá své první dítě. A na svatého Valentýna svým fanouškům oznámila, že to bude holčička. “Budeme mít holčičku,”napsala na svůj Instagram a přidala snímek v natáčkách, na kterém předvádí překvapené nadšení.

Své fanoušky zpěvačka ani v těhotenství rozhodně nezanedbává. Početnou fanouškovskou základnu pravidelně zásobuje informace o svém životě i těhotenství a neváhá přidávat ani dojemné fotky. “Mám takový pocit, že to bude divoké miminko,” prozradila například.

View this post on Instagram

??? #love

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

Vedle nové role mámy se ale musí popasovat i s novou rolí ve své kariéře. Bývalá soutěžící totiž usedla na opačnou stranu barikády a stala se naopak porotkyní v SuperStar. Hodnotit pěvecké výkony přitom není vždy úplně jednoduché – zvlášť, když si ještě živě pamatujete, jaké to je stát na druhé straně.

“V roce 2009 jsem dorazila na casting v Praze s neuvěřitelnou trémou a malou dušičkou, že bych mohla postoupit. A teď sedím v porotě. Jak já říkám, to je prostě tlak,” svěřila se před začátkem nové řady.

View this post on Instagram

První díl SuperStar máme za sebou ??? chtěla bych vám poděkovat za všechny vaše zprávy mám obrovskou radost, že je vás tolik těch kteří jsou nadšení a drží pěsti jak soutěžícím, tak i nám porotě. ? Tak zase příští týden dobrouuuuu ??? #superstar #sunday #music #happy #singers #tvshow

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

“Nabídka na účinkování v porotě SuperStar ve mně vyvolala obrovskou směs pocitů. Překvapila mě, potěšila mě, vyděsila mě, nastartovala mě, donutila mě bilancovat. Došlo mi, že je to už 10 let co jsem si touto soutěží prošla sama,” popsala zpěvačka.

“Mám proto pocit zodpovědnosti a respektu před všemi lidmi, kteří se pouští touhle cestou, účastní se jako soutěžící a jdou před veřejnost a kamery poprvé a kterým to může zásadně ovlivnit život. Taky mám pocit zodpovědnosti a respektu vůči štábu lidí, kteří ten pořad tvoří a musí ho udělat zábavným pro diváky. Hlavně ale cítím obrovskou radost a nadšení z toho, že máme možnost vytvořit na určitý čas partu lidí, kteří mají společně za cíl v tomhle našem prostoru pomoct najít nové mladé talenty a to vše v atmosféře kultivované zábavy,” prozradila.

Nová řada soutěže s novou sestavou porotců již odstartovala, a tak měli diváci možnost jejich výběr zhodnotit. Moničina kolegyně Patricie Pagáčová (31) si od mnohých z nich slízla drsnou kritiku, porotkyni Bagárovou ale publikum přijalo dobře.

Celebrity - další články

Doporučujeme