Nepomohla terapie ani páté dítě. Seriálová Donna Tori Spelling je před rozvodem

29. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tori Spelling (Foto: Shutterstock)

Její vztah je jak na horské dráze. Poté, co se provalila nevěra manžela Tori Spelling, herečka doufala, že se jí manželství podaří zachránit. Snažila se o párovou terapii a přišlo i páté dítě, ale podle zdroj časopisu People to ale se záchranou vypadá bledě.

Na svátečním snímku celé rodiny Tori Spelling chyběl její manžel Dean McDermott a řada fanoušků se začala ptát, co se děje. Manželství dvojce je problémové už nějakou dobu a absence táty pěti dětí nevyznívala, že s problémy je konec. Právě naopak. V komentářích herečka vysvětlila, že v době focení její manžel natáčel v Kanadě, protože je také herec.

Zdroje z okolí párů časopisu People ale mluví jinak. „Nejsou na tom dobře, přehodnotili svůj vztah,“ tvrdí a dodávají, že vztah je skoro u konce. “Bylo to mezi nimi špatné už dlouho. Měli trable už v minulosti, ale vždycky to nějak zvládli,” dodává zdroj. McDermott v roce 2014 veřejně přiznal, že herečku podváděl. Vypadalo to na rozvod, ale pár se rozhodl, že to ještě zkusí.

Šli na terapii a narodilo se jim páté dítě. Dokonce se rozhodli, že si domů pozvou kamery a natočili reality show True Tori, kde ukázali, že na vztahu pracují. Seriálová Dona z Beverly Hills 90210 ale manželovi důvěřovat nezačala. „Tori má stále velký problém mu věřit. Část jejich vztahu se po té nevěře nikdy nepodařilo opravit,“ popsal zdroj.

Nyní už to vypadá na definitivní konec, protože žijí oddělené životy. Sice se stýkají, dají si spolu oběd nebo večeři, ale všechno to dělají jen kvůli dětem. Těch mají pět a jsou pro herečku ze všeho nejdůležitějších. Proto se to kvůli nim snaží zvládat. „Byli na tom špatně už hodně dlouho, určitě déle než rok. Ale Tori nechtěla rozdělovat rodinu, sdělil časopisu People další zdroj.

401479 

Herečka je přesvědčená, že děti tátu potřebují. “Jsou to pro ně klíčové roky života, bojovali, aby spolu zůstali kvůli dětem. Dean s nimi má hrozně hezké pouto,“ pokračoval zdroj z okolí rodiny. Dean se údajně snažil držet rodinu nad vodou, ale Tori už mu nevěří, což má negativní dopad na celou rodinu. Zdroj ale dodává, že na fotce opravdu chybí kvůli natáčení.

Nicméně ale jedním dechem říká, že pro herečku je zvládat rodinu s pěti dětmi velmi náročné. I to se negativně podepsalo na jejich vztahu. Zdroje si myslí, že už neexistuje žádná šance, jak by se manželství dalo zachránit. Rozvod je tak skoro na spadnutí.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme