Tohle Kuchařová nečekala! Ondřej Brzobohatý požádal Danielou Písařovicovou o ruku

12. června 2023·Celebrity·Redakce

Daniela Písařovicová a  Ondřej Brzobohatý (Zdroj: Profimedia)

Tohle je facka v přímém přenosu, chtělo by se říct. Na romantické dovolené na Maledivách poklekl muzikant Ondřej Brzobohatý před svou přítelkyní, moderátorkou Danielou Písařovicovou. Moderátorka se tak pochlubila zásnubním prstýnkem.

Její prsteníček teď zdobí obrovský diamant, který zkrátka nelze přehlédnout. Moderátorka Daniela Písařovicová se krásným šperkem pochlubila na charitativní akci, která podporuje pacienty s ALS.Ano, je to pravda. Zasnoubili se na Maledivách,“ řekl zdroj z jejich okolí, že rozhodně nejde o jen tak ledajaký šperk.

Na krásnou dovolenou vyrazili na začátku května a Ondřej byl v sedmém nebi. To bylo ještě předtím, než se do něj pustila jeho teď už exmanželka Taťana Kuchařová a veřejností začala hýbat mediálně sledovaná kauza. Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to,” napsal ke společné fotografii.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Pro Danielu to bude první manželský sňatek, to Ondřej už zkušenosti má. A nedá se říct, že úplně pozitivní. Nevyšlo mu to ani s produkční Johanou ani s bývalou MISS World Taťanou Kuchařovou. S tou jsou doslova na ostří nože a nyní vedou bitvu přes své právníky, aby anulovali církevní sňatek.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme