Už devět let řeší rozvod, přesto o sobě mluví v dobrém. Linda Finková má pro Richarda Genzera jen slova chvály

5. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Linda Finková (Foto: ČTK)

I když spolu už skoro deset let nežijí, neznamená to, že by se vzájemně uráželi a nesnášeli se. Naopak, stále ještě manželé Linda Finková a Richard Genzer k sobě mají jen slova uznání. Zpěvačka to teď opět dokázala.

Manželé Linda Finková a Richard Genzer už rozvod neřeší. Osm let bylo ticho, až loni se kola opět dala do pochodu. “Rozvod řešíme a dáváme tomu prostor, aby vše proběhlo v klidu. Je to teď v řešení a už se to rozsekne,” svěřil se Genzer Blesku. Ten ale v současné době necítí potřebu se s Lindou rozvést. A to i přesto, že oba mají nové partnery.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Finková (@finkova_linda)

Linda je zamilovaná do podnikatele Milana, Richard má za sebou už dva nepovedené vztahy. Nevyšlo mu to s Markétou Jiránkovou ani s Pavlínou Kalinovou. Momentálně je sám a věnuje se podnikání. Skoro rok se nemohl jako herec a bavič živit, a přišel o spoustu peněz. Geňa se ale práce neštítí, což ocenila i jeho manželka.

Tak jsem byla upozorněna na díl Sedm pádů Honzy Dědka z 16.6. Přesto, že už spolu s manželem dlouho nežijeme, musím ocenit, že když teď neměl rok svoji práci, šel dělat na čas něco jinýho. Pronajal si krámek a dělá palačinky. To je přece super a nesedí doma na zadku. A co oceňuju ještě víc, že o svých kamarádech nikdy nemluvil špatně a to ho znám dlouho. Ríšo, za mě jsi jednička,“ napsala veřejně zpěvačka. Z téhle dvojice by si spousta rozešlých párů měla brát příklad.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Finková (@finkova_linda)

Celebrity - další články

Doporučujeme