Už je z ní dvojnásobná maminka. Tereza Ramba porodila, pohlaví si nechává pro sebe

20. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Tereza Ramba (Foto: ČTK)

Další herečka se stala dvojnásobnou maminkou. Tentokrát je řeč o herečce Tereze Rambě, která se na instagramu pochlubila, že už s manželem vozí dva kočárky. Sama je ráda, že informace se nedostala ven dřív, než ona sama chtěla.

Herečka Tereza Ramba se pochlubila krásnou novinkou. Stala se z ní dvojnásobná maminka. Šťastnou událostí se pochlubila na instagramu přímo z procházky. S manželem Matyšem Rambou už vozí dva kočárky. „Ahoj kamarádi, my jsme vám chtěli něco říct, Matyáš by vám chtěl něco říct.. Ty máš kočár? Já mám taky kočár, máme dva kočáry,“ smála se Tereza v příběhu na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Ta je ráda, že se informace dostala na veřejnost až ve chvíli, kdy si to ona a její manžel přáli. Pro mě je soukromí pro moji rodinu strašně důležité. Jsem ráda, že to všichni respektují. Porod je strašně křehká věc a každá minimálně žea to chápe,” svěřila se herečka pro server Super.cz na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech.

O to je raději, že ti, kdo o jejím porodu věděli, nic nikomu neřekli. „Děkujeme, že jste počkali, jsme strašně šťastný, spokojený a máme dvě děti, a co bychom k tomu ještě řekli, zdravíme všechny rodiče, kteří ví, že dneska už je to dvě,“ dodala herečka. Pohlaví si zatím nechává pro sebe. „Chci říct, že s jedničkou v životě jsem po procházce neseděla. Řízek a caro od muže. Život je zázrak,“ pochválila svého manžela.

Celebrity - další články

Doporučujeme