Už se to blíží! Meghan Markle naznačila termín porodu

27. prosince 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / theroyalfamily

V říjnu britská královská rodina oficiálně oznámila, že manželka prince Harryho (34) Meghan Markle (37) nosí pod srdcem dalšího malého aristokrata. Součástí oznámení byla i informace, že se má miminko narodit na jaře. Podle nejnovějších zpráv se však zdá, že přijde na svět dříve, než se původně myslelo. 

Těhotenství bývalé americké herečky a nyní vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle sledují miliony lidí po celém světě. A neodradí je ani fakt, že mnoho informací k dispozici nemají. Jak královská rodina, tak nastávající maminka totiž jakékoli detaily přísně tají. K dispozici není dokonce ani mnoho fotografií, na kterých by bříško bylo jasně vidět. Vévodkyně často nosí takové modely, které její těhotenství spíše maskují.

Nyní se však fanoušci i všichni zvědavci mohou zaradovat. Nejnovější teorie hovoří o tom, že se miminko prince Harryho narodí už na začátku jara, tedy v březnu. A jak se informace dostala na povrch?

Královská rodina pravidelně o Vánocích navštěvuje mši v kostele v Sandringhamu. Doprovází ji tam davy fanoušků, se kterými se královna, princové, princezny, vévodkyně a vévodové nadšeně zdraví. A právě u této příležitosti se dostala žena jménem Karen Anvil do blízkosti Meghan Markle. O svém zážitku pak otevřeně promluvila pro E! News.

Srdečně jí poblahopřála k miminku a popřála jí všechno nejlepší. “Jsme nadšení. Už jsme skoro tam,” odpověděla jí vévodkyně Meghan. “Řekla jsem jí: ‘Užijte si každý moment. Být matka je úžasná věc,'” uvedla žena.

V březňátko věří i sázkové kanceláře. Podle kurzů je právě tato varianta zatím nejpravděpodobnější. A souhlasí dokonce i trichologové. Expertka na zdraví vlasů Jane Mayhead již dříve pro The Sun uvedla, že hormony v těhotenství velmi ovlivňují vlasový porost.

Krátce před porodem jsou díky nim vlasy hustší a lesklejší, než kdy před tím. No a právě toho si všimla u britské vévodkyně. Expertka je proto přesvědčená, že Meghan už se k porodu blíží mílovými kroky. Mayhead však upozornila, že za změnou kštice mohou být i mnohé další faktory.

Celebrity - další články

Doporučujeme