Už to není slečna, ale vdaná paní. Herečka Eva Josefíková se o víkendu vdala

27. června 2022·Celebrity·Redakce

Eva Josefíková (Zdroj: Profimedia)

Herečka Eva Josefíková je pěkná tajnůstkářka. Je známá tím, že si své soukromí velmi pečlivě střeží. A o víkendu opět šokovala. Krásná herečka se totiž vdala, o čemž informovala na sociálních sítích.

Eva Josefíková už v minulosti zatajila své těhotenství. O otci své dcery následně nechtěla vůbec mluvit, vztah se scenáristou Matějem Podzimkem dlouho tajila. Díky roli Denisy v seriálu Slunečná, kterou převzala po Veronice Arichtevě, se jí těhotenství dlouho dařilo skrývat. „Díky tomu, že mě vycpávali, se mi to podařilo dlouho tajit,“ libovala si a zároveň odmítala mluvit o otci jejího dítěte.

Konec tajemství přišel ve chvíli, kdy se holčička narodila. „K nejkrásnější ženě světa včera přibyla druhá. Jmenuje se Lota Podzimková a těší se na vás. A Evička je bohyně. Jako všechny maminky,“ napsal na sociální síť hrdý tatínek.

Nyní se herečce podařilo ututlat i svatbu, která se odehrála o víkendu v Honěticích. Na instagramu ve stories se pochlubila pár snímky. Z nich je jasné, že Evě to neskutečně slušelo, byla za krásnou a éterickou nevěstu, která si svůj den naplno užila. Na veselku dorazila třeba i její herecká kolegyně Judit Bárdos.

Celebrity - další články

Doporučujeme