Vdova po Miloši Formanovi odhalila mnohem víc než jen návod, jak si udržet sexy postavu

24. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Martina Formanová, Eva Holubová. (Foto: Profimedia)

Přesto, že za tři roky oslaví 60 let, na svém instagramu odhaluje nejen tipy, jak zhubnout, ale také svou sexy postavu v průsvitném tílku. Spisovatelka Martina Formanová, vdova po režisérovi Miloši Formanovi a někdejší milenka Karla Gotta, se udržuje v kondici a sklízí za to obdiv nejen u fanoušků, ale i od slavných kolegů.

Spisovatelka se toho skutečně nebojí. Na fotce, kterou sdílela na svém instagramovém účtu, pózuje v černém průsvitném tílku. Na první pohled je zřejmé, že podprsenku nechala Martina v tento den ve skříni. 

Na svůj věk vypadá famózně a takovou postavou by se jistě rády chlubily i mladší ročníky. Jak ale sama Martina říká, rozhodně to není zadarmo. Prozradila, co všechno si musí odepřít, a naopak co nesmí vynechat.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Forman (@martiinaforman)

“Jsi krásně štíhlá! Ten Pas! Sluší ti to, holči. Už vím, na co se zaměřím,”rozplývala se v komentářích herečka Eva Holubová. “Miláčku, tím nejbrutálnějším způsobem: žádná pizza, těstoviny, hranolky,” svěřila se. “Ale cvičíš, viď? Jak dlouho jsi držela?” doptávala se Holubová. “Od začátku června, myslím. Ale cvičila jsem nějak furt… Je to holt nekonečný, přiznala krásná vdova.

Celebrity - další články

Doporučujeme