Velká gratulace! Zpěvák Voxel má třetího potomka. Holčička dostala neobvyklé jméno

4. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Voxel s manželkou. (Foto: se souhlasem Voxel)

Rodina Lebedových se rozrostla o dalšího člena. Zpěvák Voxel přivítali s manželkou Maruškou dcerku, které dali neobvyklé jméno. Holčička dostala jméno Malène. Doma už mají syny Václava a Jozuu. O radostné zprávě informoval na svých sociálních sítí.

Václav Lebeda alias Voxel je už trojnásobným tatínkem. „Světe, tohle je naše první malá princezna – Malène Lebedová, neboli Malenka. Je tu teprve pár dnů a už nám mění život, ostatně jako oba naši úžasní synečci Vašík a Jozua. Maminka Maruška to vše krásně zvládla. Jsi úžasná, lásko. Miluju vás všechny,“ rozněžnil se Voxel, jenž byl u porodu své ženy vůbec poprvé.

Malenka se narodila v kroměřížské nemocnici a zpěvák si přístup personálu nemohl vynachválit. „Opravdu jsme ještě nikdy nezažili tak srdečný, laskavý přístup všech okolo – doktorů, sestřiček. Moc vám děkujeme, že jste nám pomohli k zažití toho nejkrásnějšího porodu, co jsme zažili a já mohl být poprvé u toho,“ byl Voxel nadšený.

View this post on Instagram

A post shared by VOXEL & Spol. (@voxelofficial)

O těhotenství Maruška informovala prostřednictvím vánočního videoklipu Vánoce přicházejí, který se svým manželem nazpívala. Loni společně oznámili, že manželé dávají vzájemnou volnost a rozhodli se na soužití na bázi polyamorie. Následně ale zjistili, že forma tohoto vztahu pro ně není.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme