Veronika Arichteva se pochlubila novým hnízdečkem lásky: Přesně vím, kde budu každý ráno sedávat s kávičkou, napsala

24. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Veronika Arichteva s rodinou. (Foto: se souhlasem Veronika Arichteva)

Herečka Veronika Arichteva se na sociální síti pochlubila novým hnízdečkem lásky. Společně s manželem Biserem Arichtevem si koupili domeček z roku 1890. Dům chtějí zrekonstruovat tak, aby neztratil svoje kouzlo.

To je on,” napsala na začátek příspěvku Arichteva. Domek je sice poněkud starší. To mu ale dodává to pravé kouzlo. Asi by bylo jednodušší tenhle domeček z roku 1890 srovnat se zemí, ale my jsme se do něj totálně zamilovali,” dodala.

Herečka chce dům částečně zrekonstruovat. “Už jenom nový okna, dveře, fasádu, střechu, půdní vestavbu, podlahy, topení, vodu, elektriku, pár cihliček a pár tun betonu, nějakou tu vázičku a je to,” napsala. Jejího manžela Bisera, tak čeká pořádná makačka.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

“Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla,” popisuje Veronika. Dům se nachází uprostřed malebné zahrady, která je plná květin. “Hlavně má krásnou atmosféru, kterou se budeme snažit uchovat. Přesně vím, kde budu jednou sedávat každý ráno s kávičkou a koukat na Luku, jak mi ničí rododendrony. Na tom prvním schodu na zápraží,” dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme