Veronika Arichteva se pochlubila synem a maminkám předala cenné rady

26. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Veronika Arichteva se synem Luka (Foto: se souhlasem Veroniky Arichtevy)

Herečka Veronika Arichteva (34) se na Instagramu pochlubila svým nádherným synem Lukou. Také nastávajícím a novopečeným maminkám předala radu nad zlato. Aby nekupovaly pro miminko tolik oblečení, jelikož se to neoplatí.

Malý Luka roste jako z vody a oboum rodičům dělá velkou radost. Tentokrát ho Arichteva vyfotila, jak si hraje na dece s dětskou hrazdičkou. Také se s fanoušky podělila o cenné rady své maminky. Která ji radila, aby nekupovala pro malého tolik oblečení. “Nekupuj toho tolik, to bude mít v té velikosti maximálně na pár dní Verunko,” napsala jednu z rad herečka na Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

“Nakup si hlavně ty dlouhé pyžámka přes nožičky. Tepláčky na začátku moc neužiješ. To je zbytečný. Stačí třeba dvoje,” uvedla další. Bohužel Veronika nakonec maminku neposlechla a zařídila se po svém. “Mám tři prdele oblečení, co mě Luka jenom jednou, aby to měl na sobě aspoň jednou! Hlavně tepláčků, postěžovala si herečka na síti.

Také se mamince omluvila, že její dobrých rad neuposlechla. Nakonec ale dodala ostatním maminkám také typy, kde různé oblečení pořídit.

Foto: Instagram veronikaarichtev

Celebrity - další články

Doporučujeme