Vévodkyně Meghan promluvila o nenarozené dceři. Obrovská radost, ale i velký smutek

11. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační obrázek (Zdroj: Shutterstock)

Vévodkyně Meghan se poprvé od skandálního rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfrey objevila na veřejnosti. O nenarozené dceři něžně mluvila na koncertu Global Citizen VAX Live.

Vévodkyně Meghan po rozhovoru s Oprah Winfrey možná pochopila, že přestřelila. Urazila královskou rodinu, kterou obvinila z rasismu, včetně Brity milovanou Kate Middleton, která ji prý měla rozbrečet. Jestliže Meghan měl někdo rád, po rozhovoru se od ní odvrátil i její největší fanoušek. Meghan se stáhla a dala prostor svému manželovi, princi Harry, aby napravil vztahy s rodinou během pohřbu svého dědečka, prince Phillipa.

Nyní se vévodkyně opět objevila veřejně a svou reputaci se snaží napravit. Už brzy se s manželem stanou dvojnásobnými rodiči a holčičky se nemohou dočkat. Meghan o ní promluvila i v rámci koncertu Global Citizen VAX Live, který se uskutečnil na podporu vakcinace proti koronavirovému onemocnění. Vévodkyně se proslovu účastnila online, v zahradách jejich sídla v Montecitu.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

V předtočené řeči kladla důraz na to, aby se vakcíny distribuovaly spravedlivě po celém světě, hlavně do chudých zemí. Volala také po pomoci všem lidem, nezávisle na jejich společenské postavení, pohlaví nebo barvy kůže. Podle jejích slov od začátku pandemie přišlo o práci pět a půl milionů žen a dalším 47 milionům hrozí chudoba. “S manželem se velmi těšíme na naší dceru. Je to druh radosti, kterou sdílíme s dalšími miliony žen po celém světě. Kdykoliv pomyslíme na naší dceru, myslíme na všechny ženy a dívky, kterým je potřeba podat pomocnou ruku,” vysvětlovala. Pár nedávno oslavil druhé narozeniny syna Archieho, ale o termínu, kdy se má malá narodit, zarytě mlčí. Fanoušci odhadují, že to bude v červnu a že ponese jméno jedné ze svých babiček.

Celebrity - další články

Doporučujeme