Vítej na světě, poklade: Berenika Kohoutová ukázala novorozenou holčičku

18. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Berenika Kohoutová / Instagram

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (29) se nedávno poprvé v životě stala mámou. Nyní se se svým uzlíčkem štěstí rozhodla pochlubit i svým fanouškům a odtajnila tak první roztomilý obrázek. "Nic víc není," okomentovala fotku dojatě.

Stojky už sice nedělá, důvodů k veselí má ale pořád dost. Berenika Kohoutová totiž se svým partnerem Kryštofem Kubínem nedávno na světě přivítala své první dítě. “Vítej na světě, poklade! Nic víc není,” napsala na svůj Instagram a připojila fotografii zachumlaného miminka. Nad zavinovačkou přitom visel velký nápis LOLA vytvořený z balónků.

View this post on Instagram

Vítej na světě, poklade!!!??? #NicNeniVíc

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off) on

Jedná se o vůbec první fotku dcery, kterou herečka a zpěvačka odtajnila. Kolem svého soukromí nicméně přílišné caviky rozhodně nedělá, naopak o průběhu celého těhotenství komunikovala velmi otevřeně.

“Holky z Porod je krásný přišly k nám domů, rozložily svoje počítače, promítačky a mimina… já dala doprostřed koberce cukroví a mandle v čokoládě, Kryštof otevřel vaječňák a začali jsme řešit porody. Holky nám promítaly porody do vody, povídaly o hypno porodech a o tom, jak si to udělat hezký. Zní to ezo a je to ezo. Znáte totiž něco víc ezo a přirozenýho, než je porod?” svěřila se dva dny po Vánocích.

“Proto se mi zdá vtipný, když se přirozenejm porodům někdo vysmívá. Já se těšim a jsem zvědavá. Poté, co jsem shlídla všechny videa, ptala jsem se, jestli to ‘já už nemůžu’ proběhne u každýho porodu, no a hádejte co? Proběhne! Tak uvidíme. Každopádně holky vůbec ezo nejsou, jsou děsně fajn a dokonce i toho chlapa dokážou skvěle namotivovat. (A ani ten vaječňák nemusel vypít celej…) Porod bude krásný,” plánovala si.

View this post on Instagram

Pracovní bordýlek. • Holky z @porodjekrasny přišly k nám domů, rozložily svoje počítače, promítačky a mimina…já dala doprostřed koberce cukroví a mandle v čokoládě, Kryštof otevřel vaječňák a začali jsme řešit porody. Holky nám promítaly porody do vody, povídaly o hypno porodech a o tom, jak si to udělat hezký. Zní to ezo a je to ezo. Znáte totiž něco víc ezo a přirozenýho, než je porod? Proto se mi zdá vtipný, když se přirozenejm porodům někdo vysmívá. Já se těšim a jsem zvědavá. Poté, co jsem shlídla všechny videa, ptala jsem se, jestli to “já už nemůžu” proběhne u každýho porodu, no a hádejte co? Proběhne!? Tak uvidíme. Každopádně holky vůbec ezo nejsou, jsou děsně fajn a dokonce i toho chlapa dokážou skvěle namotivovat. (A ani ten vaječňák nemusel vypít celej…) #PorodBudeKrásnej

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off) on

Celebrity - další články

Doporučujeme