Vrací se vévodkyně Meghan na sociální sítě? Za příspěvek by vydělala až 1 milion dolarů

28. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Meghan Markle. (Foto: Profimedia)

Podle zdrojů z blízkého okolí rodiny se vévodkyně chystá na restart na sociální síti Instagram. Podle mnohých odborníků by si tak Meghan přišla na nemalé peníze. Za jeden příspěvek by mohla mít až jeden milion dolarů, což je v přepočtu 22,3 milionů korun.

Na sociální síti Instagram se objevil nový profil s jednoduchým názvem @meghan, kde jsou na profilové fotografii vyobrazeny pivoňky, což jsou údajně oblíbené květiny vévodkyně. V zahraničních médiích se tak okamžitě objevily spekulace, zda profil nepatří vévodkyni Meghan.

Instagramový profil. (Foto: instagram)

A je to tak, blízké zdroje potvrzují, že vévodkyně chystá comeback! Ano, je to ona. Očekávejte v blízké době oficiální oznámení. Vrací se,” uvedl pro Daily Mail zdroj blízký jí a princi Harrymu.

Profil už má přes 103 tisíc sledujících a je jasné, že pokud se opravdu ukáže, že se jedná o profil Meghan, tak toto číslo rozhodně není konečné. V Hollywoodu o tom mluví všichni,” dodal blízký zdroj. Také pokud by podle odborníků začala vévodkyně dělat placené spolupráce, přišla by si tak na opravdu velký balík peněz. Očekávám, že se na instagramu stane jedním z nejsledovanějších účtů. Například jsou celebrity, které si placenými spoluprácemi přijdou až na 1 milion dolarů,” řekl Eric Schiffer, odborník na sociální sítě.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Meghan měla před svatbou s princem Harrym osobní profil. Po svatbě jej ale smazala a společně s manželem si založili oficiální s názvem @sussexroyal, kde měli přes 9,4 milionů sledujících. Ten po odchodu z královské rodiny ukončili a od té doby pár nebyl na síti aktivní. To ale bývalá herečka chce nejspíš změnit. Nechme se tak překvapit, kdy se na novém účtu objeví první fotografie.

Celebrity - další články

Doporučujeme