Vyznamenaná Jiřina Bohdalová ochotně pózovala fotografům. Domů málem odešla bez metálu

9. března 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Jiřina Bohdalová. (Foto: Profimedia)

Herečka Jiřina Bohdalová (90), která v pondělí obdržela od prezidenta Miloše Zemana Řád bílého lva, málem domů odešla bez jeho části. Během focení jí vypadl z krabičky odznak. Informoval o tom deník Blesk.

Po skončení slavnostního předávání státních vyznamenání Jiřina Bohdalová byla zřejmě plná emocí. Když se s metálem následně fotila, tak jí z krabičky vypadl odznak, který si při slavnostních příležitostech mohou vyznamenaní nosit na klopě či šatech.

Naštěstí si toho všiml jeden z přítomných kameramanů. “Viděl jsem něco na zemi vedle paní Bohdalové, tak jsem to zvedl a byla to část jejího vyznamenání. Ihned jsem jí to podal a ona mi strašně děkovala. Říkala – ježíšmarjá, děkuju vám!” řekl Blesku kameraman a producent Miroslav Kolodziej.

Následně celou příhodu Bohdalová médiím potvrdila. “Jsem ráda, že duchapřítomný pán si toho všiml. Já bych to hned zničila, to jsem celá já! Budu teď na to dávat větší pozor, dodala. Na předávání byla s vnuky Markem (36) a Vojtou (27), miliardářem Lubomírem Focko (68). Bohužel dcera, herečka Simona Stašová (66) kvůli pracovním povinnostem na Hrad nedorazila.

Celebrity - další články

Doporučujeme