Zorka Hejdová šla s kůží na trh. Takto jí to sluší jedenáct měsíců po porodu

9. března 2022·Celebrity·Redakce

Moderátorka Zorka Hejdová. (Foto: se souhlasem Zorka Hejdová)

Zanedlouho syn moderátorky Zorky Hejdové, Nikolas, oslaví první rok. Při té příležitosti si jeho maminka na instagram odložila pár fotografií. Všechny však zaujala ta, kde je krásná moderátorka celá nahá a v náručí drží svého roztomilého synka.

Zorka Hejdová už pár týdnu po porodu syna Nikolase vypadala výborně. Tentokrát to ale po 11 měsících stvrdila ač dojemným, ale i velmi odvážným příspěvkem na instagramu. U příležitosti Mezinárodního dne žen a skoro ročního výročí narození jejího syna zveřejnila fotografii. Z které je jasné, že se moderátorka rozhodně nemá za co stydět a vypadá přímo skvěle.

Dněšní den patří ženám, ale pro mě je dnešní den především oslavou jedenácti měsíců s tímhle chlapečkem,” napsala na začátek postu. Za měsíc bude malému rok. “Pořád mi to nedochází a ten milník se přiblížil mnohem dříve, než jsem čekala. Rok. A přitom jako by to byl jen okamžik,” dodala.

Také se rozepsala o tom, že potřeba sdílet pocity z mateřství na sociálních sítích s postupem času u ní uhasla. “Paradoxně čím je můj syn větší, tím křehčí to pro mě všechno je. Už to není jen ležící miminko. Je to prostě “velkej” chlapeček, kterej mi tu “běhá” s autem, křičí “máma máma” a už umí říct důrazné “ne”. Je to moje slunce, které mi nedovolí propadat smutku a špatným náladám, ať se kolem nás děje cokoliv. Každý den mu šeptám, jak ho miluju, aby to každý den svého života věděl. Sleduju, jak se neustále vyvíjí, zlepšuje a fascinuje mě každý nový den, kdy mi ukáže něco, co pro něj ještě nedávno bylo tak nedosažitelné. Největší radost a jiskru v očích má v okamžiku, kdy se mu podaří nastartovat auto v obýváku. Asi po tatínkovi. Těším se nepopsatelně na všechno, co bude přicházet a co spolu prožijeme a přesto bych někdy aspoň na chvíli zastavila čas. Třeba v okamžiku, kdy si můj obličej chytí oběma ručičkama, sevře ho do dlaní, přitáhne k sobě a svýma třema zubama mě vší silou kousne do nosu! Vykládám si to jako gesto plné lásky a věřím a doufám, že se nemýlím. Nikolásko naše… jsi náš dar! A nikdy nepřestanu být vděčná. Máma,” uvedla na instagramu Hejdová.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

V příspěvku pak můžeme vidět fotografie vysmátého Nikolase. Všechni však pochvalně reagovali na první snímek, kde je Zorka úplně nahá. Nádherná ta první fotka,” napsala fanynka Lucka. Zorko jste nádherná ženská,” dodala Aneta.

Pro samotnou moderátorku má fotografie jedinečné kouzlo, proto se ji v následujícím příspěvku rozhodla sdílet celou. “Ženy moje, máte mě na svědomí!! Tak tedy…” napsala. Pak dodala, že si před zveřejněním říkala, že je to možná moc a mnoho lidí to nezkousne. Přesto jí přišla spousta kladných reakcí, a tak se rozhodla, si fotku na instagram odložit.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Celebrity - další články

Doporučujeme