William, Kate a jejich děti čeká velká změna! Přijdou o milovanou chůvu

26. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton. (Zdroj: Profimedia)

Kate a William se brzy budou stěhovat do Windsoru, aby byli blíže královně. A s tím je spojená ještě jedna velká změna. Poprvé se budou muset obejít bez chůvy pro své děti. Informaci přinesl Blesk.cz.

William a Kate pro ně přinese mnoho změn. Jedna z těch největších pro ně bude, že s nimi přestane bydlet jejich chůva, která se stará o jejich tři děti – George, Louise a Charlotte. Péče o ně tak bude víceméně jen na jejich bedrech. Vévoda a vévodkyně z Cambridge se letos v létě chystají přestěhovat svou rodinu z Kensingtonu v západním Londýně do sídla Adelaide Cottage u hradu Windsor v anglickém hrabství Berkshire.

Maria Borallo s dětmi. (Zdroj: Profimedia)

Budou tak blíže královně. Děti ale přijdou o svou milovanou chůvu, kterou měli zatím k dispozici 24 hodin a 7 dní v týdnu. Maria Borall, která se o ně už několik let stará, bude totiž bydlet jinde. K rodině se přidala, když bylo Georgovi 8 měsíců a od té doby se stará nejen o něj, ale i o jeho sestru a bratra.

O Marii Borall se říká, že je to superchůva. Španělka je profesionální pečovatelka, která navíc studovala prestižní Norland Collage. Ta trénuje chůvy pro bohaté a slavné rodiče už od roku 1892. Vévodové si teď ale budou muset zvyknout na to, že Maria u nich není kdykoliv si vzpomenou.

Celebrity - další články

Doporučujeme