Z Ondřeje Brzobohatého je ženáč! Co o svatbě řekla jeho ex Kuchařová a jeho maminka?

21. září 2023·Celebrity·Redakce

Ondřej a Daniela Brzobohatí, svatba (Foto: Instagram Ondry a Daniely)

O víkendu Česko překvapila zpráva, že se muzikant Ondřej Brzobohatý oženil. Vzal si moderátorku Danielu Písařovicovou, tajná svatba proběhla v Itálii. Jak se k veselce vyjádřila jeho ex Tatiana Kuchařová a jeho maminka Hana Gregorová.

Taťána Kuchařová nyní fotí v Berlíně novou kampaň a oficiálně se k radostné novince nevyjádřila. O svatbě se dozvěděla od kamaráda, který na svatbě v Itálii byl. „Tak hodně štěstí,…“vyjádřila se prý Miss World 2006, která se s muzikantem loni rozvedla a nyní se chce od manželství očistit prostřednictvím církevní anulace.

Není to tak dávno, co se mezi bývalými partnery rozhořela válka. Kuchařová v církevní žalobě Brzobohatého nařkla, že se rád převléká za ženu. Miss World tvrdila, že citlivé dokumenty, o kterých věděli jen ex manželé a jejich právníci, ven nevynesla, ale Ondřej byl jiného názoru a hrozil jí soudem. Nyní to ale trochu vypadá, že největší spory pominuly. „Oni si s Ondrou vyměnili v posledních měsících nějaké SMS zprávy, nejen o celé té kauze, co se na jaře odehrávala. Takže je dost možné, že mu možná popřeje či popřála i touto formou,“řekla kamarádka Kuchařové.

Ke svatbě svého syna se vyjádřila samozřejmě i další důležitá žena jeho života – jeho maminka Hana Gregorová. Tak náš Ondrejko si v pátek, nad krásným jezerem Lago di Garda, řekl své Ano se svou láskou Danielou. Bylo to překrásné, romantické, stručné a díky Kubovi a Liborovi, i vtipné,“ prozradila.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Gregorové se svatba moc líbila. A samozřejmě zhodnotila i nevěstu, novou paní Brzobohatou. „Kamarádi říkají, že je to nádherná nevěsta, ale já dodávám, že je to hlavně nádherný člověk. A to je nejvíc, svěřila se Gregorová, která pro Ondřejovy partnerky vždycky neměla tak hezká slova. Na první svatbě s Johanou Indrákovou ani nebyla, o Kuchařové prohlásila, že „Miss World není žádná značka kvality.” Novomanžele musela slova herečky jistě velmi potěšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme