Zdravotní problémy Václava Neckáře: Mýdlový princ téměř nemůže stát

15. září 2022·Celebrity·Redakce

Václav Neckář. (Foto: Profimedia)

Před 20 lety prodělal mrtvici a problémy s ní spojené ho zlobí do dnes. V důsledku toho má zpěvák Václav Neckář nepříjemné křeče v palci u nohy. Nemůže tak téměř stát a špatně se mu chodí. Obtíže ho sužují tak moc, že musel zrušit vystoupení. S informací přišel Blesk.cz.

Tenkrát při mrtvici utrpěla levá noha, ale křeče zpěváka trápí v noze pravé. Jeho bratr Jan Neckář televizi Nova prozradil, že Václav dokonce upadl, protože palec u nohy velice ovlivňuje stabilitu celého těla. Musíme být opatrní, řekl.

Jan a Václav Neckářovi se nedávno vrátili z turné a doufají, že budou moct opět znovu vystupovat. Jejich skupiny Bacily slaví 50 let. “Věřím, že o víkendu už budeme s kapelou vystupovat,” řekl optimisticky Jan. Navíc je v říjnu čeká velký koncert v O2 aréně a vánoční koncert v Divadle Broadway v prosinci.

Václav Neckář se postupně snaží své zdravotní problémy zodpovědně řešit. “Chodím na rehabilitace do Nemocnice Na Homolce,” prohlásil před časem zpěvák. Na jaře zase podstoupil rehabilitační pobyt v Kladrubech.

Celebrity - další články

Doporučujeme