Zlozvyk Tomáše Kluse. Čím překvapil fanoušky a jak s tím hodlá zatočit?

13. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tomáš Klus (Zdroj: ČTK)

Nikdo není dokonalý. I když Tomáš Klus vypadá, že dokonale souzní s přírodou a dělá všechno správně, i on má naprosto běžné lidské zlozvyky.

Příroda, klid a pohoda. Přesně tak působí Tomáš Klus, který právě natáčení pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2. I když to vypadá,  že příroda je pro něj vším, své fanoušky teď dostal jedním naprosto lidským zlozvykem. Zpěvák přiznal, že se chystá přestat s kouřením cigaret. “V rámci osobní proměny ‚co můžu dělat‘ zahájím v tento vypjatý čas, kdy člověk po tabáku sahá z nervozity i pro cool pocit být u keťasu s kafikem strašně uvolněnej a v pohodě. Proč s tím seknout a čím nahradit? Už se mi několikrát stalo, že jsem típnul cígo s tím, že si smrdím. A pak se s ním zase přistihnul v hloučku při točení a byl na sebe naštvanej,” přiznal zpěvák.

Dodává, že nebyl nikdy závodní kuřák, ale cigaretku si rád dal, když psal nebo pařil. “Včil mám dopsáno a pařit mi už jde i bez toho, abych se ráno budil pomačkanej, takže už jde čistě jen o vítězství nad sebou samým, o návrat sebeúcty tím, že když se pro něco rozhodnu, prostě to dám. Mám cílem je svoboda, vnitřní i vnější a té se dosahuje stěží, když je jeden na něčem závislej,” věří si Klus. A co bude dělat, aby ho to nenutilo jít si zapálit? “Dám si 21 nádechů s pozorností na rýhu pod nosem, kde se studenej vzduch střídá s teplým,” prozradil. Podle něj je načase splatit plícím dluh a ukončit kruh.

Není to přitom poprvé, co se snaží s kouřením přestat. V roce 2017 prozradil, že si raději sedne s čajem, než s cigaretou a kávou. Tentokrát mu to ale nevyšlo, další pokus tedy přichází letos. Jeho fanoušci jsou ale v šoku, většina z nich vůbec netušila, že zpěvák a herec kouří. Přejí mu tak pevné nervy a silnou vůli, aby to zvládnul. A jestli se zvládne oprostit od cigaret, je před ním další výzva. Chce se zbavit závislosti na cukru.

Tomáš Klus s manželkou Tamarou. (Foto: ČTK)

Celebrity - další články

Doporučujeme