Zpěvačka Adele: Jsem pos.. až za ušima. Její selhání mnohé překvapilo

23. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Adele (Foto: se souhlasem Universal Music)

Anglická zpěvačka Adele, která má nezaměnitelný hlas, nezvládla po dlouhé pauze trému, která jí přepadla při vystoupení na velkolepém koncertu, který se navíc vysílal živě v televizi. Před zazpíváním její písně z nového alba 30 se zasekla a musela začít znovu. Divákům se omluvila. Informoval o tom Blesk.

Adele na nějakou dobu zmizela z veřejnosti i z pěveckého povědomí. Soustředila se sama na sebe, shodila neuvěřitelných 45 kilo a změnila se téměř k nepoznání. Není tedy divu, že před velkým vystoupením v divadle London Palladium, které pojme více než 2200 diváků, tréma udělala své a zpěvačka se naprosto zasekla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Adele Fanpage (@adele.source)

Už v minulosti přiznal, že často bojovala s úzkostmi a psychikou. Když tedy měla po tak dlouhé době opět vstoupit na pódium před osobnosti světového formátu, jako je například hudební skladatel Andrew Lloyd Webber nebo herečka Emma Thompson, přemohla ji tréma a píseň Easy On Me ze svého hrdla ne a ne dostat. “Tak ještě jednou, jsem po**aná až za ušima, jsem hrozně nervózní,” omlouvala se rozpačitě publiku.

Adele patří k největším profesionálům a na každé vystoupení bývá stoprocentně připravená. Proto bylo její selhání pro všechny velkým překvapením. Navzdory nervozitě však nakonec zazpívala skvostně jako vždy a navíc jí to velice slušelo.

Celebrity - další články

Doporučujeme