Pojďme na návštěvu k Adele! Jak to vypadá u ní doma? A co nejcennějšího uvnitř skrývá?

28. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Adele (Foto: se souhlasem Universal Music)

Zpěvačka Adele prošla obrovskou proměnou, když se na nějakou dobu tak trochu schovala před světem a zhubla 45 kilo. Všem spadla brada, když ji uviděli na fotografiích pro časopis Vouge, které nafotila při příležitosti exkluzivního rozhovoru. Ten proběhl s redaktorem u ní doma v Los Angeles, což je opravdu vzácné, protože si jinak své soukromí velice hlídá. Podívejte se na video, které natočila pro Vouge.

Autorka songu Someone Like You Adele je sice původem z Velké Británie, osud ji však zavál do USA, konkrétně do Los Angeles. Něco málo ze své rodné Anglie si však přivezla do svého krásného domu za 210 milionů korun. Interiér si totiž zařídila ve stylu anglického venkova. Především její zahrada je přirozená se špetkou chaosu, takže na první pohled může vypadat lehce neupraveně, zato hodně Anglicky.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený British Vogue (@britishvogue)

Ve videu můžete shlédnout celý rozhovor pro Vouge během kterého vykládá nákup, který právě přivezla z obchodu ve své krásné kuchyni, které dominuje modrá linka, obrovský mramorový ostrůvek a stylový vintage nábytek ze dřeva. Z tašky vyndává samou zdravou zeleninu. To ale vysvětluje tím, že bude večer vařit zeleninovou polévku. Dále ve videu provede redaktora i své fanoušky vstupní halou, jídelní částí a například již zmíněnou zahradou.

Adele redaktorovi ukázala i svůj nejcennější majetek, který si doma střeží. Navzdory luxusním věcem, kterými se zpěvačka ráda obklopuje, za svůj největší poklad považuje zarámovanou žvýkačku z úst Céline Dion. Tu jí věnoval kamarád, který se Céline natáčel. Žvýkačku dal Adele ze srandy, protože věděl, jak moc tuto zpěvačku obdivuje.

Když se jí redaktor Vouge zeptal, co bylo pro Britku žijící v Americe nejvíce překvapivé, odpověděla:“Můj sarkastický humor se tu moc nechytá.”

Celebrity - další články

Doporučujeme