Zpěvák Josef Laufer je mimo ohrožení života: Rodina se těší na lepší zítřky

26. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák Josef Laufer (Foto: Instagram mestopoprad)

Zpěvák Josef Laufer (81) po probuzení z kómatu tráví v nemocnic už jedenáctý měsíc. Jakákoli infekce by pro něj mohla být životu nebezpečná. Rodině ale svitla naděje na lepší zítřky. Podle serveru eXtra.cz zpěvák dostal vakcínu proti covidu-19, dcera Ester si tak oddechla a brzo ho bude moci navštívit.

Dcera Ester svého otce nemohla delší dobu navštívit. Laufera by totiž koronavirová nákaza mohla ohrozit na životě. “Otec má oslabenou imunitu, ale jinak je zdravotně v pořádku. Musí se jen udělat vše pro to, aby nedostal covid on ani zdravotnický personál kolem něj. Tomu se nehynoucím způsobem vděčná,” uvedla pro eXtra.cz Ester Lauferová.

Rodina je blíže setkání

“Mám velkou radost z toho, že oba moji rodiče, tatínek i maminka, už dostali první vakcínu. Jsou oba ve věku nad osmdesát let a rizikoví, tak na ni měli právo. Moc mě potěšilo, že jsou už lépe chránění,” popsala své pocity pro server dcera. Ester se tak může těšit na setkání s tatínkem.

Josef Laufer je velký bojovník. “Můj táta je nejpozitivnější člověk na světě. Nikdo nemá rád život tak jako on. Je třeba věřit, že všechno bude dobré, a snažit se pro to udělat maximum,” dodala Ester pro eXtra.cz.

Foto: Instagram/ČTK/Frekvence 1

Celebrity - další články

Doporučujeme