Červené plavky, svaly, plováky. Podívejte se na ukázky z nové Pobřežní hlídky. VIDEO

23. března 2017·Články·Redakce

csfd

Kdo by neznal seriál Pobřežní hlídka! Rudé plavky Pamely Anderson a rozepnutá košile Davida Hasselhoffa? Nezapomenutelné! Filmaři usoudili, že je čas obnovit příběhy záchranářů a rozhodně je na co se těšit. Hlavní roli totiž dostal herec známý jako “The Rock”. Že byl Dwayne Johnson skvělou volbou, to je jasné už z traileru.

The Rock je přezdívka, kterou Johnson známý například ze série Rychle a zběsile získal na wrestlingu, se kterým skončil právě kvůli herectví. Předtím se totiž profiloval jako nadějný sportovec. Věnoval se atletice, americkému fotbalu a měl nakročeno do ligy amerického fotbalu NFL. Zranění ho ale nasměrovalo jinou cestou a fanoušci filmů o rychlých autech si tak díky tomu přišli na své. Tělesné proporce i extravertní chování uplatňuje na place dokonale.

Společně s Johnsonem se na plátně představí Zac Efron – a kdo že si střihne roli po Pamele Anderson? Legendární záchranářku hraje bývalá modelka Keely Rohrbach. A co by to bylo za pláž, kdyby po ní nepobíhal David Hasselhoff.

Komedii Pobřežní hlídka režiséra Setha Gordona můžete v českých kinech vidět od 15.6.2017

Články - další články

Doporučujeme