FOTO: Meghan Markle se postarala o pozdvižení. Co provedla?

29. června 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Bývala herečka Meghan Markle je provdaná za prince Harryho měsíc a už musí řešit nepříjemný problém z porušení protokolu, který se vyžaduje od všech žen v královské rodině. Během fotografování si totiž v královnině dal nohu přes nohu.

Ačkoli se může zdát, že se jedná o banalitu, tak chování někdejší americké herečky vyvolalo na internetu diskuzi. Moment se stal během fotografování při udílení cen Queen’s Young Leaders Awards, kterého se zúčastnil novomanželský pár, vévoda a vévodkyně ze Sussexu, a sama královna Alžběta II.

Jakmile usedla Meghan Markle na židli, bez rozmýšlení dala nohu přes nohu, což by podle nepsaného pravidla dělat neměla. Dlouhá léta si na to dává pozor i vévodkyně z Cambridge Kate Middleton, choť prince Williama. Lidé zabývající se etiketou doporučují v takových chvílích mít překřížené nohy maximálně v oblasti kotníků, ale kolena musí být vedle sebe.

Třebaže Meghan Markle nechtěně porušila nepsané pravidlo, tak není jediná z královské rodiny, kdo tak učinil. Existuje totiž několik fotografií již zesnulé princezny Diany, jež si běžně dávala nohu přes nohu. V královnině přítomnosti se snažila protokol dodržovat, ale když měla příležitost, tak se posadila tak, jak jí to přišlo přirozené.

Celebrity - další články

Doporučujeme